Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008
Title: | Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників |
Authors: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Коробець, Н. В. Ткаченко, І. В. |
Keywords: | добавки-барвники;петрушка;кріп;нанотехнологія |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43. |
Abstract: | Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних
рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з
рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів
механодеструкції та механоактивації. Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__7.pdf | 291.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.