Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : [128] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 128
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Sustainable marketing as an instrument of influence on consumer behaviorSzwacka-Mokrzycka, Joanna; Savytska, Nataliia; Lylyk, Iryna
2023Формування стратегії розвитку аграрними підприємствамиКвятко, Т. М.
2023Соціально відповідальний маркетинг: від теорії до практикиМальчик, М. В.
2023Маркетинг органічних харчових продуктів як важлива складова комплексу відповідального споживання в сталих харчових ланцюгах: досвід України та світуШапоренко, О. О.
2023Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткоюСкрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю.
2023Обґрунтування практичного застосування геометричних параметрів робочих органів машини для очищення субпродуктівМироненко, В. С.; Горєлков, Д. В.
2023Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвукуКононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2023Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловостіДейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.
2023Організація технічного оснащення безвідходної переробки молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2023Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2023Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганніБезрученко, О. М.; Юдіна, Т. І.
2023Напрями трансформації до сталого розвитку продовольчих системЯцун, Л. М.
2023Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шротуПрименко, В. Г.; Сефіханова, К. А.; Бабіч, П. В.
2023Збагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий часЛазарєва, Т. А; Лазарєв, М. І.; Цихановська, І. В.
2023Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировиниДущак, О. В.; Левківська, Т. М.; Бурлак, Н. І.
2023Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysisGubsky, S.; Sachko, A.
2023Продовольча безпека України: стан та тенденціїБілоусько, Т. Ю.
2023Рекомендації щодо здорового харчування та повноцінного способу здорового життяСімакова, О. О.; Орел, А. С.; Лабойко, В. О.
2023Види фальсифікації ковбасних виробівШеленков, Я. С.
2023Показники безпеки овочево-ягідних смузіСлащева, А. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 128