Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 128
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Sustainable marketing as an instrument of influence on consumer behavior | Szwacka-Mokrzycka, Joanna; Savytska, Nataliia; Lylyk, Iryna |
2023 | Формування стратегії розвитку аграрними підприємствами | Квятко, Т. М. |
2023 | Соціально відповідальний маркетинг: від теорії до практики | Мальчик, М. В. |
2023 | Маркетинг органічних харчових продуктів як важлива складова комплексу відповідального споживання в сталих харчових ланцюгах: досвід України та світу | Шапоренко, О. О. |
2023 | Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою | Скрипник, В. О.; Цесля, А. С.; Молчанова, Н. Ю. |
2023 | Обґрунтування практичного застосування геометричних параметрів робочих органів машини для очищення субпродуктів | Мироненко, В. С.; Горєлков, Д. В. |
2023 | Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку | Кононикін, В. Д.; Червоний, В. М. |
2023 | Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В. |
2023 | Організація технічного оснащення безвідходної переробки молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В. |
2023 | Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха) | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2023 | Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні | Безрученко, О. М.; Юдіна, Т. І. |
2023 | Напрями трансформації до сталого розвитку продовольчих систем | Яцун, Л. М. |
2023 | Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шроту | Применко, В. Г.; Сефіханова, К. А.; Бабіч, П. В. |
2023 | Збагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий час | Лазарєва, Т. А; Лазарєв, М. І.; Цихановська, І. В. |
2023 | Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини | Дущак, О. В.; Левківська, Т. М.; Бурлак, Н. І. |
2023 | Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis | Gubsky, S.; Sachko, A. |
2023 | Продовольча безпека України: стан та тенденції | Білоусько, Т. Ю. |
2023 | Рекомендації щодо здорового харчування та повноцінного способу здорового життя | Сімакова, О. О.; Орел, А. С.; Лабойко, В. О. |
2023 | Види фальсифікації ковбасних виробів | Шеленков, Я. С. |
2023 | Показники безпеки овочево-ягідних смузі | Слащева, А. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 128