Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Title: Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку
Authors: Кононикін, В. Д.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кононикін В. Д., Червоний В. М. Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 208-209
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-209-210.pdf179.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.