Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813
Title: | Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку |
Authors: | Кононикін, В. Д. Червоний, В. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кононикін В. Д., Червоний В. М. Математичне моделювання процесу очищення тушок риби від луски за допомогою ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 208-209 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38813 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-209-210.pdf | 179.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.