Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38761
Title: | Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини |
Authors: | Дущак, О. В. Левківська, Т. М. Бурлак, Н. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Дущак О. В., Левківська Т. М., Бурлак Н. І. Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 192-193 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38761 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-193-194.pdf | 133.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.