Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Title: | Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні |
Authors: | Безрученко, О. М. Юдіна, Т. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Безрученко О. М., Юдіна Т. І. Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 200-201 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-201-202.pdf | 133.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.