Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Title: Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні
Authors: Безрученко, О. М.
Юдіна, Т. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Безрученко О. М., Юдіна Т. І. Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 200-201
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-201-202.pdf133.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.