Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816
Title: Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою
Authors: Скрипник, В. О.
Цесля, А. С.
Молчанова, Н. Ю.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скрипник В. О., Цесля А. С., Молчанова Н. Ю. Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 212-213
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-213-214.pdf133.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.