Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 128 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності
Селютіна, Г. А.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2023
Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
2023
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2023
Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Інноваційна технологія антоціанових барвників у формі наноекстрактів
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Використання риби в технології борошняних виробів
Рогова, А. Л.
;
Чоні, І. В.
2023
Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. О.
2023
Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень
Ступаков, О. О.
;
Кондратюк, Н. В.
;
Савченко, А. М.
2023
Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів
Сурей, К. І.
;
Колеснікова, М. Б.
2023
Нейроекономічні аспекти прийняття рішешь у кризових ситуаціях в контексті концепту ощадливого виробництва
Спаський, І. Д.
Discover
Author
8
Погарська, В. В.
8
Юр’єва, О. О.
7
Лосєва, С. М.
6
Погарський, О. С.
3
Батраченко, О. В.
3
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
3
Головко, М. П.
3
Головко, Т. М.
3
Гринченко, О. О.
3
Дейниченко, Г. В.
.
next >
Has File(s)
128
true