Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 128 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінностіСелютіна, Г. А.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавокПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробкиПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія антоціанових барвників у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Використання риби в технології борошняних виробівРогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2023Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Онищенко, В. М.; Пак, А. О.
2023Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясареньСтупаков, О. О.; Кондратюк, Н. В.; Савченко, А. М.
2023Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрівСурей, К. І.; Колеснікова, М. Б.
2023Нейроекономічні аспекти прийняття рішешь у кризових ситуаціях в контексті концепту ощадливого виробництваСпаський, І. Д.