Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38691
Title: | Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень |
Authors: | Ступаков, О. О. Кондратюк, Н. В. Савченко, А. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ступаков О. О., Кондратюк Н. В., Савченко А. М. Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79-80 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38691 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-80-81.pdf | 133.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.