Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38688
Title: | Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності |
Authors: | Селютіна, Г. А. Погарська, В. В. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Селютіна Г. А., Погарська В. В., Лосєва С. М. Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 73-74 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38688 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-74-75.pdf | 135.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.