Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38688
Title: Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності
Authors: Селютіна, Г. А.
Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Селютіна Г. А., Погарська В. В., Лосєва С. М. Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 73-74
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38688
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-74-75.pdf135.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.