Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35002
Назва: | The perfect hotel service (Ідеальний готельний сервіс) |
Автори: | Швагер, Т. І. |
Науковий керівник : | Удовенко, І. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Швагер Т. І. The perfect hotel service (Ідеальний готельний сервіс). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 435. |
Короткий огляд (реферат): | У дослідженні автор розглядає основу готельного обслуговування, якість та вміння персоналу контактувати з гостями. Отже, мета дослідження полягає в тому, щоб з’ясувати, на що гість має право та як повинно виглядати справжнє готельне обслуговування. Об’єктом дослідження є розвинені та маловідомі готелі й хостели. За основний приклад узято готель «Four Seasons Hotel and Resort». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35002 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_435.pdf | 203.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.