Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35002
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Удовенко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Швагер, Т. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-29T09:48:28Z | - |
dc.date.available | 2023-06-29T09:48:28Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Швагер Т. І. The perfect hotel service (Ідеальний готельний сервіс). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Удовенко І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 435. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35002 | - |
dc.description.abstract | У дослідженні автор розглядає основу готельного обслуговування, якість та вміння персоналу контактувати з гостями. Отже, мета дослідження полягає в тому, щоб з’ясувати, на що гість має право та як повинно виглядати справжнє готельне обслуговування. Об’єктом дослідження є розвинені та маловідомі готелі й хостели. За основний приклад узято готель «Four Seasons Hotel and Resort». | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | The perfect hotel service (Ідеальний готельний сервіс) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_435.pdf | 203.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.