Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Назва: | What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену) |
Автори: | Фендріков, А. С. |
Науковий керівник : | Борисова, А. О. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Фендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427. |
Короткий огляд (реферат): | Робота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен? |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf | 203.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.