Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Назва: What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену)
Автори: Фендріков, А. С.
Науковий керівник : Борисова, А. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Фендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427.
Короткий огляд (реферат): Робота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен?
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf203.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.