Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Название: What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену)
Авторы: Фендріков, А. С.
Научный руководитель: Борисова, А. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Фендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427.
Краткий осмотр (реферат): Робота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен?
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf203.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.