Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorФендріков, А. С.-
dc.date.accessioned2023-06-27T07:39:16Z-
dc.date.available2023-06-27T07:39:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944-
dc.description.abstractРобота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен?uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleWhat it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf203.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.