Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Title: What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену)
Authors: Фендріков, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Борисова, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427.
Abstract: Робота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен?
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf203.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.