Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944
Title: | What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену) |
Authors: | Фендріков, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Борисова, А. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Фендріков А. С. What it takes to be a professional bartender (Поради професійному бармену). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 427. |
Abstract: | Робота бармена здається досить гламурною, але насправді це не лише наливання пива в кухлі… Бармен – суспільна посада, яка вимагає ще й уміння спілкуватися, потребує початкових психологічних та медичних навичок. Що ж ще повинен вміти професійний бармен? |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34944 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_427.pdf | 203.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.