Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813
Назва: The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі)
Автори: Нагаєва, С. О.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нагаєва С. О. The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 401.
Короткий огляд (реферат): У доповіді йдеться про історію слова «кондитер», перші солодощі, великих майстрів своєї справи, а також солодощі, які відомі сьогодні на весь світ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_401.pdf204.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.