Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813
Название: | The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі) |
Авторы: | Нагаєва, С. О. |
Научный руководитель: | Ков’ях, І. І. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Нагаєва С. О. The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 401. |
Краткий осмотр (реферат): | У доповіді йдеться про історію слова «кондитер», перші солодощі, великих майстрів своєї справи, а також солодощі, які відомі сьогодні на весь світ. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_401.pdf | 204.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.