Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813
Название: The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі)
Авторы: Нагаєва, С. О.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нагаєва С. О. The emergence of the first sweets in the world (Виникнення перших солодощів на землі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 401.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді йдеться про історію слова «кондитер», перші солодощі, великих майстрів своєї справи, а також солодощі, які відомі сьогодні на весь світ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34813
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_401.pdf204.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.