Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793
Название: The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю)
Авторы: Клюєва, А. С.
Научный руководитель: Ков’яx, І. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Клюєва А. С. The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’яx І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 381.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні йде мова про стандарти обслуговування в готельному сервісі, його поняття, значення та дотримання їх у готелях. Також розповідається про те, від чого залежить якість послуги, хто та коли її надає. Саме виконання стандартів гарантує стабільність якісних показників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_381.pdf203.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.