Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793
Название: | The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю) |
Авторы: | Клюєва, А. С. |
Научный руководитель: | Ков’яx, І. І. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Клюєва А. С. The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’яx І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 381. |
Краткий осмотр (реферат): | У дослідженні йде мова про стандарти обслуговування в готельному сервісі, його поняття, значення та дотримання їх у готелях. Також розповідається про те, від чого залежить якість послуги, хто та коли її надає. Саме виконання стандартів гарантує стабільність якісних показників. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_381.pdf | 203.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.