Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793
Title: The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю)
Authors: Клюєва, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’яx, І. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Клюєва А. С. The development of servise standards for hotel staff (Розробка стандартів обслуговування для персоналу готелю). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’яx І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 381.
Abstract: У дослідженні йде мова про стандарти обслуговування в готельному сервісі, його поняття, значення та дотримання їх у готелях. Також розповідається про те, від чого залежить якість послуги, хто та коли її надає. Саме виконання стандартів гарантує стабільність якісних показників.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34793
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_381.pdf203.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.