Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721
Название: | Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі) |
Авторы: | Заводяна, М. В. |
Научный руководитель: | Подворна, Л. А. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Заводяна М. В. Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 372. |
Краткий осмотр (реферат): | На сьогодні спеціалісти готельно-рестораного бізнесу знають майже все про обслуговування клієнтів. Але чи хтось із них колись осмілювався віднайти спільні риси у споживачів та деяких видів тварин? Пропоную придивитися уважніше до тих, кого ви обслуговуєте щодня та вас самих. Можливо, ви віднайдете серед них себе. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_372.pdf | 203.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.