Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Подворна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Заводяна, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T19:35:47Z | - |
dc.date.available | 2023-06-20T19:35:47Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Заводяна М. В. Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 372. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721 | - |
dc.description.abstract | На сьогодні спеціалісти готельно-рестораного бізнесу знають майже все про обслуговування клієнтів. Але чи хтось із них колись осмілювався віднайти спільні риси у споживачів та деяких видів тварин? Пропоную придивитися уважніше до тих, кого ви обслуговуєте щодня та вас самих. Можливо, ви віднайдете серед них себе. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_372.pdf | 203.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.