Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorЗаводяна, М. В.-
dc.date.accessioned2023-06-20T19:35:47Z-
dc.date.available2023-06-20T19:35:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЗаводяна М. В. Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 372.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721-
dc.description.abstractНа сьогодні спеціалісти готельно-рестораного бізнесу знають майже все про обслуговування клієнтів. Але чи хтось із них колись осмілювався віднайти спільні риси у споживачів та деяких видів тварин? Пропоную придивитися уважніше до тих, кого ви обслуговуєте щодня та вас самих. Можливо, ви віднайдете серед них себе.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleCustomer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_372.pdf203.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.