Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721
Title: Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі)
Authors: Заводяна, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заводяна М. В. Customer’s types in hotel and restaurant business (Типи споживачів у готельно-ресторанному бізнесі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 372.
Abstract: На сьогодні спеціалісти готельно-рестораного бізнесу знають майже все про обслуговування клієнтів. Але чи хтось із них колись осмілювався віднайти спільні риси у споживачів та деяких видів тварин? Пропоную придивитися уважніше до тих, кого ви обслуговуєте щодня та вас самих. Можливо, ви віднайдете серед них себе.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34721
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_372.pdf203.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.