Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Назва: Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів
Автори: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Ключові слова: солодкі соуси-топінги;крохмаль;властивості крохмалів фізичної модифікації
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 252-258.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасний стан виробництва солодких соусів власного виробництва закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості. Теоретично та експериментально досліджено властивості крохмалів фізичної модифікації як структуроутворювача харчової системи з метою оптимізації в’язкості та текстури топінгу.
The problems of the current state of sweet sauces production by domestic companies of restaurant business and food are considered. The properties of physical modification of starches as a structure-forming agent in nutritive system, which is also used for the viscosity and topping structure optimization, are theoretically and experimentally studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_40.pdf355.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.