Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Title: Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів
Authors: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Keywords: солодкі соуси-топінги;крохмаль;властивості крохмалів фізичної модифікації
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 252-258.
Abstract: Розглянуто сучасний стан виробництва солодких соусів власного виробництва закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості. Теоретично та експериментально досліджено властивості крохмалів фізичної модифікації як структуроутворювача харчової системи з метою оптимізації в’язкості та текстури топінгу.
The problems of the current state of sweet sauces production by domestic companies of restaurant business and food are considered. The properties of physical modification of starches as a structure-forming agent in nutritive system, which is also used for the viscosity and topping structure optimization, are theoretically and experimentally studied.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_40.pdf355.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.