Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесникова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Андрєєва, С. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T18:47:15Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T18:47:15Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 252-258. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сучасний стан виробництва солодких соусів власного виробництва закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості. Теоретично та експериментально досліджено властивості крохмалів фізичної модифікації як структуроутворювача харчової системи з метою оптимізації в’язкості та текстури топінгу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of the current state of sweet sauces production by domestic companies of restaurant business and food are considered. The properties of physical modification of starches as a structure-forming agent in nutritive system, which is also used for the viscosity and topping structure optimization, are theoretically and experimentally studied. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | солодкі соуси-топінги | - |
dc.subject | крохмаль | - |
dc.subject | властивості крохмалів фізичної модифікації | - |
dc.title | Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_40.pdf | 355.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.