Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесникова, М. Б.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2022-07-18T18:47:15Z-
dc.date.available2022-07-18T18:47:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКолесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 252-258.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3454-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний стан виробництва солодких соусів власного виробництва закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості. Теоретично та експериментально досліджено властивості крохмалів фізичної модифікації як структуроутворювача харчової системи з метою оптимізації в’язкості та текстури топінгу.uk_UA
dc.description.abstractThe problems of the current state of sweet sauces production by domestic companies of restaurant business and food are considered. The properties of physical modification of starches as a structure-forming agent in nutritive system, which is also used for the viscosity and topping structure optimization, are theoretically and experimentally studied.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсолодкі соуси-топінги-
dc.subjectкрохмаль-
dc.subjectвластивості крохмалів фізичної модифікації-
dc.titleДослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_40.pdf355.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.