Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Title: | Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію |
Authors: | Шурдук, І. В. Серік, М. Л. Карпов, Р. В. |
Keywords: | збагачення сполуками кальцію;ковбасні вироби;показники безпеки |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175. |
Abstract: | Запропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками
кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального.
Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції. New types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_28.pdf | 263.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.