Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorКарпов, Р. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T17:36:21Z-
dc.date.available2022-07-17T17:36:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377-
dc.description.abstractЗапропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального. Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції.uk_UA
dc.description.abstractNew types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзбагачення сполуками кальцію-
dc.subjectковбасні вироби-
dc.subjectпоказники безпеки-
dc.titleДослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_28.pdf263.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.