Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Title: Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Authors: Шурдук, І. В.
Серік, М. Л.
Карпов, Р. В.
Keywords: збагачення сполуками кальцію;ковбасні вироби;показники безпеки
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175.
Abstract: Запропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального. Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції.
New types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_28.pdf263.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.