Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Назва: Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Автори: Шурдук, І. В.
Серік, М. Л.
Карпов, Р. В.
Ключові слова: збагачення сполуками кальцію;ковбасні вироби;показники безпеки
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального. Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції.
New types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_28.pdf263.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.