Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3377
Назва: | Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію |
Автори: | Шурдук, І. В. Серік, М. Л. Карпов, Р. В. |
Ключові слова: | збагачення сполуками кальцію;ковбасні вироби;показники безпеки |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками
кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального.
Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції. New types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_28.pdf | 263.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.