Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Название: Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію
Авторы: Шурдук, І. В.
Серік, М. Л.
Карпов, Р. В.
Ключевые слова: збагачення сполуками кальцію;ковбасні вироби;показники безпеки
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 169-175.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано нові види ковбасної продукції, збагаченої сполуками кальцію шляхом використання напівфабрикату білково-мінерального. Наведено результати дослідження показників безпеки розробленої продукції.
New types of sausage products enriched with calcium compounds by using a protein-mineral semi-finished product were proposed. The results of developed products’ safety indicators studies are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3377
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_28.pdf263.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.