Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Назва: Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
Автори: Тесленко, С. О.
Перевалов, Л. І.
Садовничий, Г. В.
Ключові слова: ядро соняшнику;кондитерські вироби
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Тесленко С. О., Перевалов Л. І., Садовничий Г. В. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 84-91.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив попередньої підготовки кондитерського насіння соняшнику до обрушування на кількісні та якісні показники процесу обрушування. Установлено позитивний ефект застосування попереднього заморожування на процес обрушування, знайдено умови, які дозволяють отримати безлушпинне ядро соняшнику.
The influence of the preliminary preparation of confectionery sunflower seeds to dehulling on quantitative and qualitative indicators of the dehulling process is considered. Positive effect of pre-freezing on the process of dehulling is identified, the conditions allowing to receive husk sunflower kernel are found.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_15.pdf280.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.