Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Title: Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
Authors: Тесленко, С. О.
Перевалов, Л. І.
Садовничий, Г. В.
Keywords: ядро соняшнику;кондитерські вироби
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тесленко С. О., Перевалов Л. І., Садовничий Г. В. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 84-91.
Abstract: Розглянуто вплив попередньої підготовки кондитерського насіння соняшнику до обрушування на кількісні та якісні показники процесу обрушування. Установлено позитивний ефект застосування попереднього заморожування на процес обрушування, знайдено умови, які дозволяють отримати безлушпинне ядро соняшнику.
The influence of the preliminary preparation of confectionery sunflower seeds to dehulling on quantitative and qualitative indicators of the dehulling process is considered. Positive effect of pre-freezing on the process of dehulling is identified, the conditions allowing to receive husk sunflower kernel are found.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_15.pdf280.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.