Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Название: Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
Авторы: Тесленко, С. О.
Перевалов, Л. І.
Садовничий, Г. В.
Ключевые слова: ядро соняшнику;кондитерські вироби
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Тесленко С. О., Перевалов Л. І., Садовничий Г. В. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 84-91.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив попередньої підготовки кондитерського насіння соняшнику до обрушування на кількісні та якісні показники процесу обрушування. Установлено позитивний ефект застосування попереднього заморожування на процес обрушування, знайдено умови, які дозволяють отримати безлушпинне ядро соняшнику.
The influence of the preliminary preparation of confectionery sunflower seeds to dehulling on quantitative and qualitative indicators of the dehulling process is considered. Positive effect of pre-freezing on the process of dehulling is identified, the conditions allowing to receive husk sunflower kernel are found.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_15.pdf280.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.