Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТесленко, С. О.-
dc.contributor.authorПеревалов, Л. І.-
dc.contributor.authorСадовничий, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T12:01:41Z-
dc.date.available2022-07-17T12:01:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТесленко С. О., Перевалов Л. І., Садовничий Г. В. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 84-91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3364-
dc.description.abstractРозглянуто вплив попередньої підготовки кондитерського насіння соняшнику до обрушування на кількісні та якісні показники процесу обрушування. Установлено позитивний ефект застосування попереднього заморожування на процес обрушування, знайдено умови, які дозволяють отримати безлушпинне ядро соняшнику.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the preliminary preparation of confectionery sunflower seeds to dehulling on quantitative and qualitative indicators of the dehulling process is considered. Positive effect of pre-freezing on the process of dehulling is identified, the conditions allowing to receive husk sunflower kernel are found.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectядро соняшнику-
dc.subjectкондитерські вироби-
dc.titleБезлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_15.pdf280.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.