Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Назва: | Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Карнаушенко, Ю. В. |
Ключові слова: | сушіння гідробіонтів;гідробіонти;псевдозріджений шар |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових
продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі.
Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії,
розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного
продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано
дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_12.pdf | 238.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.