Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКарнаушенко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:48:09Z-
dc.date.available2022-07-17T05:48:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361-
dc.description.abstractВисвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі. Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії, розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі.uk_UA
dc.description.abstractThe question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушіння гідробіонтів-
dc.subjectгідробіонти-
dc.subjectпсевдозріджений шар-
dc.titleСушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шаріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_12.pdf238.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.