Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Карнаушенко, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T05:48:09Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T05:48:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361 | - |
dc.description.abstract | Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі. Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії, розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сушіння гідробіонтів | - |
dc.subject | гідробіонти | - |
dc.subject | псевдозріджений шар | - |
dc.title | Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_12.pdf | 238.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.