Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Title: | Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Карнаушенко, Ю. В. |
Keywords: | сушіння гідробіонтів;гідробіонти;псевдозріджений шар |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69. |
Abstract: | Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових
продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі.
Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії,
розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного
продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано
дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_12.pdf | 238.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.