Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Название: | Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Карнаушенко, Ю. В. |
Ключевые слова: | сушіння гідробіонтів;гідробіонти;псевдозріджений шар |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69. |
Краткий осмотр (реферат): | Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових
продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі.
Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії,
розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного
продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано
дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_12.pdf | 238.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.