Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Название: Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Карнаушенко, Ю. В.
Ключевые слова: сушіння гідробіонтів;гідробіонти;псевдозріджений шар
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі. Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії, розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі.
The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_12.pdf238.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.