Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358
Название: | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину |
Авторы: | Любенко, Г. Д. |
Ключевые слова: | пектин;молоковмісна начинка;термостійка молоковмісна начинка |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 47-51. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної
сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та
технологічний процес її виробництва. A new technology of heat-stable filling based on milk stuff with the use of pectin is developed. The prescribed composition and technological process of its manufacture is described. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_9.pdf | 237.28 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.