Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3358
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T05:35:18Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T05:35:18Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 47-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358 | - |
dc.description.abstract | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | A new technology of heat-stable filling based on milk stuff with the use of pectin is developed. The prescribed composition and technological process of its manufacture is described. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пектин | - |
dc.subject | молоковмісна начинка | - |
dc.subject | термостійка молоковмісна начинка | - |
dc.title | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_9.pdf | 237.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.