Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:35:18Z-
dc.date.available2022-07-17T05:35:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 47-51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358-
dc.description.abstractРозроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва.uk_UA
dc.description.abstractA new technology of heat-stable filling based on milk stuff with the use of pectin is developed. The prescribed composition and technological process of its manufacture is described.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпектин-
dc.subjectмолоковмісна начинка-
dc.subjectтермостійка молоковмісна начинка-
dc.titleОсобливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_9.pdf237.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.