Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358
Title: Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину
Authors: Любенко, Г. Д.
Keywords: пектин;молоковмісна начинка;термостійка молоковмісна начинка
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 47-51.
Abstract: Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та технологічний процес її виробництва.
A new technology of heat-stable filling based on milk stuff with the use of pectin is developed. The prescribed composition and technological process of its manufacture is described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_9.pdf237.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.