Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32855
Назва: Визначення реологічних властивостей фруктових пюре
Автори: Стоянова, К. Д.
Явтух, Л. М.
Медінський, О. М.
Мольский, О. С.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Медінський О. М., Мольский О. С. Визначення реологічних властивостей фруктових пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 325.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_325.pdf176.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.