Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855
Title: Визначення реологічних властивостей фруктових пюре
Authors: Стоянова, К. Д.
Явтух, Л. М.
Медінський, О. М.
Мольский, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Медінський О. М., Мольский О. С. Визначення реологічних властивостей фруктових пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 325.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_325.pdf176.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.