Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32855
Название: Визначення реологічних властивостей фруктових пюре
Авторы: Стоянова, К. Д.
Явтух, Л. М.
Медінський, О. М.
Мольский, О. С.
Научный руководитель: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Медінський О. М., Мольский О. С. Визначення реологічних властивостей фруктових пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 325.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_325.pdf176.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.