Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorСтоянова, К. Д.-
dc.contributor.authorЯвтух, Л. М.-
dc.contributor.authorМедінський, О. М.-
dc.contributor.authorМольский, О. С.-
dc.date.accessioned2023-05-24T07:26:09Z-
dc.date.available2023-05-24T07:26:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтоянова К. Д., Явтух Л. М., Медінський О. М., Мольский О. С. Визначення реологічних властивостей фруктових пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 325.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення реологічних властивостей фруктових пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_325.pdf176.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.