Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32855
Title: | Визначення реологічних властивостей фруктових пюре |
Authors: | Стоянова, К. Д. Явтух, Л. М. Медінський, О. М. Мольский, О. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Медінський О. М., Мольский О. С. Визначення реологічних властивостей фруктових пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 325. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32855 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_325.pdf | 176.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.