Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Назва: Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів
Автори: Стародуб, Ж. Ж.
Міронов, О. Ю.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Стародуб Ж. Ж., Міронов О. Ю. Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_92.pdf137.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.