Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Название: Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів
Авторы: Стародуб, Ж. Ж.
Міронов, О. Ю.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стародуб Ж. Ж., Міронов О. Ю. Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_92.pdf137.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.