Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Title: Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів
Authors: Стародуб, Ж. Ж.
Міронов, О. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Стародуб Ж. Ж., Міронов О. Ю. Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_92.pdf137.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.