Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Title: | Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів |
Authors: | Стародуб, Ж. Ж. Міронов, О. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пивоваров, П. П. Неклеса, О. П. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Стародуб Ж. Ж., Міронов О. Ю. Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_92.pdf | 137.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.