Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.advisorНеклеса, О. П.-
dc.contributor.authorСтародуб, Ж. Ж.-
dc.contributor.authorМіронов, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-05-15T06:05:15Z-
dc.date.available2023-05-15T06:05:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтародуб Ж. Ж., Міронов О. Ю. Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32102-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_92.pdf137.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.